perjantai 20. maaliskuuta 2015

Salaisuus nro 1 paljastuu eli haave toteutumassa

No niin, nelisen viikkoa ja sitten yksi elämäni suurimpia haaveita toteutuu.  Olen saanut kirjoitetuksi kirjan, ja se ilmestyy painosta neljän viikon kuluttua! Kustannus HD julkaisee sen.  Kirjani on dekkari nimeltään Lumiprinsessa ja taikaympyrä.  Alan vasta nyt tajuta, että tämä todella tapahtuu. Jihhuu, jippii!  Uskomatonta.  I did it.  I really did it.

 Kustannus HD:n Arto Pietilä on hyvä tyyppi, ja hänen kanssaan on ollut helppoa ja mielenkiintoista toimia. Hän piti etsivähahmostani (urbaanista seniorietsivästä Aava Merestä), joka on hänen mielestään monipuolinen ja mystinen henkilö. Dekkari puolestaan saa hyvälle mielelle, sisältää yllätyksiä ja on sujuvaa ja helppolukuista. Ja pientä (kuivaa) huumoriakin löytyy. Näin siis kustantajani Arto Pietilä.

Dekkarini miljöö on Helsinki. Tapahtumat sijoittuvat muun muassa Eiranrantaan, Kaivopuistoon, Kruununhakaan, Töölöön ja Lauttasaareen. Akateeminen kirjakauppa, Ritarihuone, Ooppera, Strindberg, Kaapelitehdas ja Hietaniemen uimaranta ovat tärkeitä tapahtumapaikkoja.  Helsinki on Aavan kaupunki, jossa hän liikkuu luontevasti kuin kotonaan.

Henkilöitä dekkarissani on ihan kunnioitettava määrä: Alex, Roope, Jani, Tuuli, Sini ja Annastiina.  Brigid, Ama ja Gaia. Lasse, Dolores, Mikael ja Minerva. Arja, Matti, Outi, Helmi, Vilma, Helena ja Linnea.   Heidän joukostaan löytyvät sekä ystävät että viholliset, uhrit ja syylliset.

Kirjassa puhutaan myös Belsassarista, Luciferista, valon enkelistä, Puckista, keijusta, Lumikista. Lumikuningattaresta, Lumikuninkaasta ja Lumiprinsessasta.  Morfeuksesta, Apollonista, Thanatoksesta, Eroksesta ja kolmesta kohtalottaresta.

Aava Meri, eläkkeellä oleva äidinkielen opettaja, ajautuu yksityisetsiväksi.  Hän selvittää kadonneen aviomiehen tapausta. Samalla hän tutkii henkistä valmennusta, meditaatiota ja auroja.  Unia, runoja ja rakkautta.  Jumalia, uhkauksia ja magiaa.  Juttu mutkistuu, kun nuori nainen kuolee.  Ja sitten kuolee toinenkin.

Jos kiinnostuit kirjasta, voit tilata sen osoitteesta www.kustannushd.fi   .



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti