tiistai 26. elokuuta 2014

Tykkään

Olin eilen mieheni kanssa Helsingin Kaupunginteatterissa katsomassa musikaalia Miten menestyä vaivatta liike-elämässä.  Ja tykkäsin.

Musikaali oli erittäin ammattitaitoisesti ja sujuvasti toteutettu.  Hienoa, että Suomestakin löytyy taitavia näyttelijöitä, jotka osaavat sekä laulaa että tanssia.  Nuorta Tom Cruisea muistuttava pääosan esittäjä Antti Lang oli minulle aivan uusi tuttavuus, joka hoiti osansa chaplinmaisen mainiosti.  1960-luvulle sijoittuvan musikaalin tyylilaji näkyi tietysti myös puvuissa, mikä sai aikaan madmeniläisen vaikutelman.

Tykkään myös Juha Seppälän kirjasta Matka aurinkoon, jota olen paraikaa lukemassa.  Kirja on hieman epätavallisempaa Seppälää eli kertoo kolmen eri sukupolven naisista.   Joka sivulla on jotain hienoa: teräviä havaintoja, kiinnostavia pohdintoja, mustaa huumoria, nautittavia ilmaisuja.  Kiva lukea vaihteeksi kotimaista kirjallisuutta.

En seuraa pahemmin tosi-tv-ohjelmia.  Yhdestä olen kuitenkin jo monen kauden ajan nauttinut, nimittäin Muodin huipulle -ohjelmasta.  En voi ymmärtää, miten upeita vaatteita, todellista huippumuotia sen osanottajat pystyvät loihtimaan, vain parissa päivässä, pienellä budjetilla ja tarkasti annetun teeman mukaisesti!  Tuloksia ei voi kuin ihailla.


Elokuinen puutarha on kaunis ja vehreä.   On satanut (ei tarvitse kastella).  Ruoho ei enää kasva vimmatusti (ei tarvitse usein leikata).  Tämän kesän puutarhatyöt on oikeastaan kaikki jo tehty ( voi vain katsoa ja ihailla).  Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti